För den som gillar Liverpool

Du älskar fotboll, du älskar gemenskapen, stämningen på matcherna, engagemanget och hela den internationella fotbollskulturen med alla dess ikoner, idoler och hjältar. Fotboll är en världssport som förenar och skapar glädje och spänning. Ditt hjärta slår för Liverpool och följer deras spel dag för dag. Och till julen finns det bara en sak du önskar dig: vad som helst så länge det är en Liverpoolpryl.

Välj och vraka

Nuförtiden läggs det ned mycket tid, pengar och design för att göra coola grejer med snygg layout. Mode och inredning har genomtänkt design och att det är Liverpoolprylar märks i huvudsak i den röda färgen. När du bär och använder de här syns det att du bär Liverpool. Go all in och dröm dig bort till en match på riktigt på sajten där du bokar biljetter.

Make us dream

Ingen har väl missat resultatet i Premier League sommaren 2020, ett resultat som visade sig i ett historiskt trofélyft. För liverpoolfans är 2020 raka motsatsen till ett dåligt år och det gäller att smida medan järnet är varmt, som det gamla ordspråket säger. Det är därför ett strålande tillfälle att satsa på liverpooljulklappar från Sam Dodds till både gammal och ung, kvinna och man. I julklappen ges fler möjligheter att drömma.